tåget

Let's go mexico. På tåget nu kör vi!

Today..

Idag har jag gått upp typ sju. Sen åkte jag till stallet. Red ut på hjärtat i finvädret , sjukt mysigt "avsked"! Fixade där så det är fint åt Jossan som tar hand om honom när jag är borta. Sen hem och duschat , packat lite och ätit. Nu är det bara mobilen och laddaren som fattas i väskan. Sen ska jag klä på mig. Sen möts jag och Moa på station för att dralla till Stockholm. Äter middag och sover nån timma där för att sen kliva upp mitt i natten och ta taxin till Arlanda. Sen beger vi oss till Malta i 2 veckor. Skööönt! Längtat fett mycket och nu är det dags, härligt värre.
Nu ska jag sluta skryta om min resa, tjingeling :)



Myys från förra sommaren!

Malta

Svinkul att det är folk inne och läser min blogg fast jag inte uppdaterar mihihi :D

Mitt sommarlov började med School's out i Söderhamn med Sandra, Moa, Malin & Linnea. Sen träffade vi folk där med. Trevlig vare! Sen har jag vart med kompisar, i stallet och packat resten av lovet som gått. Packat har jag gort till MALTA! Yeeeey! Jag och Moa åker på språkresa dit 21/6-5/7. Ser fram emot det fett mycket ju!

Helgen

I lördags var jag först upp till stallet. Red ut Chester 20 min skritt, på hackamore aldrig ridit honom på det men det gick bra. Mamma följde med och gick med mig och fixade stallet. Sen fick hästarna ut och beta, vilken lycka haha! Sen hem duscha, packa , äta och dammsuga innan jag åkte till Anna. Umgicks med henne och sov där. Men jag somnade inte så sov inget den natten. Sen upp 5 och åka till Strömsholm. Där var det tävlingar, show , affärer m.m. Köpte en rosa HV polo piké och ett kedjegrimskaft bara. Sparar pengar till Malta. Vi var hejarklack till Bollnäs under lag sm:et. Gick tyvärr inte så bra förr dom trots fina rundor, men vi vann hejarklacksrävlingen endå. Trots att dom åkte ut och vi inte hade några att heja på haha. Kom hem 21 och då fixade jag det sista i stallet och sen hem och soooova innan det vart skola igen , skapligt trött tjej ;)

Babblar på om idag...

Idag var det skola , började nio med morgonträff sen film sen fika sen lunch. Smått nice dag som slutade klockan 11.30. Då gick jag till stallet och red söt Chester och fixade. Andra gången jag red honom nu efter skadan. Hoppas han blir bra nu!!!! Åkte hem när jag var klar och bara tagit det lugnt, ätiti och är så trött att jag typ tänker gå och sova nu. Seriöst klockan är sju, haha! Tänkte göra ett nytt inlägg om helgen då jag hatar långa inlägg, hehe. Hejdå eller nått ;)

Idag

Idag var jag ledig från skolan. Åkte med mamma och ponnyn ner till Hudiksvall där vi var hos vetrinären på återkoll och han vart friskförklarad!! :D Dock missar jag endå typ hela tävlingssäsongen vilket suger, kommer antagligen missa den sista lagomgången också = missat alla tre och jag skulle varit med i laget... Sen drar dom säkert och badar med hästarna när jag inte kan komma med osv. osv. Måste tänka positivt men det är svåårt när man verkligen inte ser något positivt. På sommaren det är som roligast med häst ju......

Inte nog med det så var han typ svullen i mungipan så måste hitta ett hackamore nu när jag får börja sätta igång honom. Har inte ridit honom på det och han är jobbigt pigg så vi får se hur det går haha... Men nu får jag väll typ bygga upp honom så vi slipper fler hältor och kan sikta mot våra mål och slippa missa mer roligt!

Virrigt inlägg haha.. När vi kom hem från vetrinären till stallet (åkte hemifrån 07.30) var klockan 13.30. Då tog vi Chester till hagen och sen hämtade vi mat. Sen tillbaks å äta och fixa stallet innan vi åkte hem. Efter det har jag inte gjort mycket, inte mycket alls...

Headern...

Ska förnyas, promise!

Matilda..

Matilda heter jag. Jag är 14 år , blir 15 i September. Jag är ca. 175 cm lång och har blont hår. Jag bor i en villa med min familj. Mamma, pappa, syster och katt.

Sen har jag en egen ponny som heter Munsboro Chester. Han är en 10 årig maxad d-ponny skimmel som jag tävlar mest hoppning med men vi har även varit ute på nån dressyr. Jag brinner för hästar och att rida. Annars är jag med kompisar, är i skolan och gör sånt som alla andra gör ;)

Fråga om det är något ni undrar!

Jag och Chester foto http://linneasalin.blogg.se/




Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0